学历改变命运
24小时客服:010-82335555
当前位置:首页> 自考问答> 公共课 > 2019年自考试题:

2019年自考试题:

2021年10月24日    来源: 自考365   字体:   打印

2020年自考备考已经开始,自考历年试题对考生来说是十分宝贵的资料,考前每道试题至少要做1-2遍才会事半功倍。自考365网给大家整理了2019年10月自考公共课《英语二》试题及答案解析,一起来试试吧!

扫码入群>>获取自考公共课全套试题及答案解析

2020年自考资料共享区

阅读判断 

 My Brother

      My brother is off at college, and at 14, I miss him terribly. My brother is a rare kind of guy. He’s smart and kind. And my friends say he’s lovely. But it’s how he handles things and how he treats his friends and his family that make me feel more proud. He applied to 14 colleges. He was accepted by all but one, the one he wanted, Brown University. So he took his second choice, and off he went to a first year. When he came home for summer vacation, he said he’d move to Rhode Island near Brown, find a job, and do whatever he could to become known in the area. He’d work his heart out and do his best at everything. Someone,he was sure,would notice. This was a big deal for my parents as it meant agreeing to a year without college. But they trusted him and encouraged him to do whatever he thought it would take to realize his dream. It wasn’t long before he was hired as an amateur (业余的)play director at Brown. Now was his chance to shine, and shine he did. He put every bit of himself into the job. He met teachers and school officials, talked to everyone about his dream and never hesitated to tell them what he was after. And, sure enough, at the end of the year, when he reapplied to Brown, he was accepted. We were all happy, but for me the happiness went very deep. I had learned an important lesson-a lesson no one could have taught me with words. If I work hard for what I want, and if I keep trying after I’ve been turned down, my dreams can also come true. This is a gift I still hold in my heart.

  • 1. My brother had many good qualities.

    A .True   B. False   C. Not Given

  • 2. Only one university accepted my brother.

    A . True   B. False   C. Not Given


  • 3. My brother’s first year at college was terrible.

    A. True   B. False   C. Not Given

  • 4. My brother would like to find a job in Rhode Island.

    A. True   B. False   C. Not Given


  • 5. My parents disagreed with my brother’s plan.

    A . True   B. False   C. Not Given


  • 6 .My brother took every opportunity to promote himself.

    A. True   B. False   C. Not Given


  • 7. My brother never told anyone what he was after.

    A. True   B. False   C. Not Given


  • 8. My brother applied to Brown University three times.

    A. True   B. False   C. Not Given


  • 9. My brother set a good example for me.

    A. True   B. False   C. Not Given


  • 10. I wanted to go to college, too.

    A. True   B. False   C. Not Given

     

    查看答案解析
    【正确答案】
    1.A 2.B 3.C 4.A 5.B 6.A 7.B 8.B 9.A 10.C
    【答案解析】
    1.由“He’s smart and kind. And my friends say he’s lovely.”可以得出答案。
    2.由“He was accepted by all but one, the one he wanted, Brown University.”可以得出答案。            3.只提到“off he went to a first year”,没提到terrible。 4.由“he said he’d move to Rhode Island near Brown, find a job”可以得出答案。 5.由“But they trusted him and encouraged him to do whatever he thought it would take to realize his dream.”可以得出答案。 6.由“He put every bit of himself into the job. He met teachers and school officials, talked to everyone about his dream and never hesitated to tell them what he was after.”可以得出答案。7.由“never hesitated to tell them what he was after”可以得出答案。 8.由“reapplied(再次申请)”可以得出答案。 9.由“I had learned an important lesson”可以得出答案。 10.文中没有提到“我也想上大学”。                     

    点击进入课后练习:自学考试[每日一练]、[历年试题]多种免费试题在线测试,各科试题试卷实战演练。

     

    自考刷题太费脑?自考365整专业高端定制班,提供从报名到毕业一站式服务!【点击咨询>>

QQ截图20201017223755

扫码进群领取试题/资料

  • 无忧实验班
  • 0元领资料
    • 最新问答
    • 热门问答